sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Nen: Rubikonna ja muita uusia eläinlajeja värikuvinaNen: Rubikonna ja muita uusia eläinlajeja värikuvina on Atenan kustantama uutuuskirja esittää hauskoina piirroksina yli 300 eläinkuvaa.

En ole tutustunut koko kirjaan, mutta materiaaliin, jonka sain. (Saan Atenan mukavia markkinointisähköposteja, usein kirjat vaikuttavat mielenkiintoisilta ja tämä on minusta lisäksi hauska  tai ainakin niin, että minä pidän tällaisesta huumorista =).

 Atenan www-sivulla on yleisesittelyjä kirjoista.


Pidin Nenin Rubikonna ja muita uusia eläinlajeja -kirjan piirrostyylistä, kuvissa on hevonen (otin näytteen atenan useampi sivuisesta ainestosta, jota selailin)  ja lähdetty sanasta NUORI. Jokainen runoja lukenut ymmärtää kuvien tarkoituksen, eli perussana on ori, josta johdokset gladiaattori, roottori, maori, navigaattori, reaktori ja hauskat ja upeat kuvat. Samasta aiheesta on myös veistetty kuvaa toiseen suuntaan eli originaali, origami ... hienojen kuvien kanssa. Nämä kuvat kuten runotkin ovat selityksittä parhaat, joten koitan pysyä korissa, kuorissa ja ruorissakin.

Originaali sisältää myös toisen eläimen eli napaketun, ja siinähän riittää riemua penaali ja yksitoista muuta aivan loistavaa naali-kuvaa. Ja näitähän väläyksiä on esitteen mukaan yli 300.

****
cdon.fi:ssä myynnissä täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti